Cimitirul Borzogheanu (Eternitatea) este ocupat in proportie de 100% iar cimitirul Pietricica din Piatra-Neamt, mai are un pic si se umple si el.

Cimitirul Borzogheanu este deja declarat inchis, se arata in raportul anual de activitate al firmei care administreaza cele doua cimitire din Piatra- Neamt. Raportul va fi prezentat maine (30 mai) spre aprobare in sedinta de Consiliu Local Piatra- Neamt.

Loading...

SC M&D Mens SRL, firma care are in concesiune pe multi, multi ani cele doua cimitire este aceeasi firma de la care i s-a tras si necazul lui Laurentiu Dulama, scos din CJ Neamt pe usa din dos pe motiv de incompatibilitate.

Administratorii firmei spun ca nici cimitirul Pietricia nu mai are mult pana sa fie declarat inchis, acesta fiind ocupat in proportie de 99%, de aceea, la capitolul ”Observatii”, cer primariei sa fie amenajate inca 800 de locuri de inhumare pe o suprafata de teren identificata ca fiind disponibila.

M&D Mens SRL are in concesiune cele doua cimitire din anul 2006 si conform raportului, in anul 2017 a platit redevente catre primarie in cuantum de 225.000 de lei plus 5.789 de lei, reprezentand majorari pentru intarzierea platilor.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ