Oricat de mult si-ar dori cineva ca ANI (Agentia Nationala de Integritate) sa dispara, aceasta insitutie isi arata inca o data deplina sa utilitate publica, in fata celor care pusi sa reprezinte interesul public, habar nu au ce voteaza sau voteaza in interes personal, ori de grup, cu buna stiinta sau folositi pe post de papusi pe baza de arc.

Cazul consilierului local PNL Piatra- Neamt, Valentin Ciobanu pare a fi doar inceputul unui tavalug nemilos al ANI la Piatra- Neamt. Dupa cum anuntam in articolul ”SEMNE RELE ANI ARE, PENTRU UN CONSILIER LOCAL PNL DIN PIATRA- NEAMȚ”, informatiile noastre se confirma si ar putea fi vorba nu doar de inca un consilier local, ci de inca doi, aflati in atentia ANI.

Loading...

Ambii sunt de la PNL, si deocamdata, pana la o confirmare oficiala, nu le putem face public numele, insa putem spune ca unul este profesor, iar celalalt are o mare pasiune pentru sport si a fost de nenumarate ori in atentia presei locale, in special pentru derapaje de la exprimarea corecta in limba romana.

Cei doi ar putea fi in stare de incompatibilitate, pentru ca au votat in Consiliul Local Piatra- Neamt proiecte de hotarari, respectiv atribuire de fonduri din bugetul local, unor entitati in care cei doi au interes direct.

Potrivit surselor noastre, probele impotriva consilierilor locali amintiti, sunt acum analizate de ANI si va urma in cel mai scurt timp un comunicat oficial.

P.S.1- Intre timp, pe principiul ce are  consilierul local Valentin Ciobanu l-a actionat in judecata pe directorul Locativserv, Janel Iosub, pentru defaiamarea firmei sale, cu care potrivit documentelor prezentate in presa, Ciobanu ar fi incasat bani publici, in timp ce era consilier local.

P.S.2- Pe surse, un al patrulea consilier local PNL Piatra- Neamt, urmeaza sa intre in atentia ANI, tot pentru o posibila stare de incompatibilitate, dupa ce a incasat bani frumosi pe una sau doua firme pe care le detine

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ