Inca o televiziune locala a tras obloanele. Este vorba despre Telemold, infiintata in anul 2016 si controlata de Dan Misaila. Televiziunea a functionat inca de la infiintare in conditii vitrege, avand o audienta aproape inexistenta si cu probleme financiare pe care Misaila nu a reusit sa le rezolve de-a lungul timpului, chiar daca a incercat sa caute sprijin financiar in media locala. Totul a culminat la sfarsitul anului 2017 cand salariatii au inceput sa nu-si mai primeasca lefurile, unii dintre ei avand de recuperat si la aceasta ora, intre 3 si 6 salarii. Faptul ca mica televiziune este pe cale disparitie rezulta dintr-un document semnat chiar de Dan Misaila (foto document mai jos)

Dan Misaila a fost unul dintre apropiatii lui Pinalti, cel care l-a propulsat in lumea buna a afacerilor pe cand judetul era controlat de PDL. Misaila a detinut mai multe firme printre care si firma de paza GES pe care a falimentat-o. El detine si ziarul Ceahlaul unde de asemenea sunt intarzieri la salarii de mai multi ani si nu este exclus ca ziarul, candva simbol al presei nemtene sa-si incheie existenta. Fosta televiziune TVM a disparut tot dupa ce a fost preluata de Misaila.

Loading...

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ia intrebati-l pe directorul de la Locatic cata teapa a dat mistretul pt neplata chiriei pt spatiu?! Curaj ca omul este expert in tepe si Locativul tace!!!

LĂSAȚI UN MESAJ