Trei incendii au avut loc marti, in judetul Neamt, in tot atatea localitati: Horia, Bistricioara (com.Ceahlau) si Targu- Neamt, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marți, 17.01.2017 la ora 17.38, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Horia. Pentru stingerea incendiului au acţionat cinci subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de capacitate medie. În urma acestuia au ars parțial o mașină de spălat automată și un boiler electric. Cauza probabilă a incendiului: tablou de distribuție suprasolicitat.

Loading...

Marți, 17.01.2017 la ora 20.38, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Bistricioara, comuna Ceahlău. Pentru stingerea incendiului au acționat șapte subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda II Poiana Teiului cu o autospecială de capacitate medie. În urma acestuia au ars cca 10 mp acoperiș din asterială lemn și învelitoare șindrilă și plăci de azbociment din jurul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Marți, 17.01.2017 la ora 22.04, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din orașul Târgu Neamț. Pentru stingerea incendiului au acționat șase subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de capacitate medie. În urma acestuia a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.”

Si misiunile de supraveghere a fenomenului de zapor pe cursul Raului Bistrita, au continuat marti:

”Marți, 17.01.2017, în intervalele orare 09.20 – 09.45 și 15.00 – 15.45 , trei subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda II Poiana Teiului au executat misiunea de monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița, în porțiunea viaduct Poiana Largului – pod Frumosu.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ