Marţi, 14.03.2017, la ora 12:27, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu, izbucnit la grajd construit din lemn, în Municipiul Piatra Neamţ – Anexa Văleni.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat unsprezece pompieri militari, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului a ars grajdul construit din lemn care era acoperit cu carton bituminat, având o suprafaţă construită de 20 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost jocul copiilor cu focul.

Alte doua incendii au avut loc, unul seara trecuta si unul in aceasta dimineata:

Marţi, 14.03.2017, la ora 20:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi la o locuinţă particulară în Municipiul Roman. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat şase pompieri militari salvatori, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, de la Detaşamentul de Pompieri Roman.

Prin intervenţia prompt şi eficientă a pompierilor militari de la Detaşamentul de Pompieri Roman, a fost limitată propagarea flăcărilor la construcţie. În urma evenimentului, a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost necurăţarea de funingine a coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

În această dimineaţă, la ora 04:04, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un container de gunoi amplasat în curtea unui operator economic din Municipiul Piatra Neamţ. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat patru pompieri militari, cu o autospecială de capacitate mică de intervenţie, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului au ars două containere cu gunoi menajer.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost depozitarea cenuşii şi jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ