Nemtenii se pot inscrie in programul „Vacanta la tara”, lansat pentru perioada 14 septembrie- 31 octombrie 2014, de ANAT si ANTREC. Asociatiile isi doresc, prin acest program, sa le ofere turistilor cu posibilitati finanaciare reduse ocazia sa petreaca un sejur la pret redus, dar la standarde care nu fac rabat de la calitate.

Trebuie subliniat faptul ca tarifele sunt neschimbate fata de editia precedenta. Potrivit reprezentantilor ANAT si ANTREC, pachetele de vacanta din program includ tarif de baza plus 15% comisionul agentiei, dupa cum urmeaza: la pensiuni de doua margarete tariful de cazare este de 150 RON de persoana plus 25 RON comisionul agentiei, la pensiune de 3 si 4 margarete tariful este de 195 de lei de persoana, insa cu tot cu comisionul agentiei ajunge la 225 RON, iar la cazare de 5 margarete tarfiul ajunge, cu tot cu comision, la 290 de RON de persoana. In tarif sunt inclus 5 nopti de cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri.

Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun. Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile ANAT sau prin filialele ANTREC. Agentiile de turism interesate sa participe la programul „Vacanta la tara” inca se mai pot inscrie, la e-mail office@anat.ro pana pe 30 august 2014.

Rezervarile se pot face direct la pensiunile participante, afiliale ANTREC, sau prin agentiile ANAT. Ambele agentii vor afisa lista cu locurile de cazare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.