Situatie cel putin hilara la Roman, unde un fost PDL-ist care era bun de puscarie dupa mintea unora, acum este bun pentru Primarie (vezi video mai jos!)

PSD Neamt si-a prezentat sambata candidatul pentru Primaria Roman la alegerile locale partiale care vor avea loc in luna iunie, dupa ce fostul primar Leureanu a obtinut un fotoliu de parlamentar. Candidatul, Marius Neculai este un fost deputat PDL-ist reevaluat intre timp, acum PSD-ist infocat, iar prezentarea a avut loc in cadrul unei conferinte de presa la care ”strategii” PSD au invitat doar anumite redactii din motive lesne de banuit, dar pe care ei le stiu mai bine.

Loading...

Nimic neobisnuit pana aici, pentru ca stim bine, in politica din Romania interesul personal sau de grup functioneaza ca un burete care la nevoie sterge orice culori, simpatii, etc. si face pe oameni sa schimbe barcile si doctrinele cu o lejeritate iesita din comun.

Numai ca in cazul lui Marius Neculai, lucrurile sunt un pic diferite pentru ca in urma cu mai putin de cinci ani, in 2012, aceiasi ”strategi” ai PSD prin vocea lui Leonard Vacaru (presedinte PSD Roman la cea data si candidatul defunctei USL pentru primaria aceluiasi oras) trimiteau la puscarie membrii APEL, o alianta la nivel de judet din care facea parte si PDL, al carui membru marcant era exact candidatul de astazi al PSD la Primaria Roman, adica Marius Neculai.

”Strategia” de atunci nu a fost doar la nivel verbal ci s-a facut o actiune de prost gust, cu adolescenti imbracati in zeghe, trimisi sa defileze pe strazile din oras, cu siglele APEL si PDL lipite pe vestimentatia de puscarias.

Din pacate, amatorismul lor in ale ”strategiilor” de campanie electorala se intoarce ca un bumerang acum impotriva PSD, care este intr-o situatie cel putin neplacuta, sa sustina un candidat pe care nu demult il trimiteau cu tam-tam la puscarie.

Antiteza intre cele doua situatii este reflectata intr-un montaj video publicat ieri de vestea.net

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu imi vine sa cred!!! Niste adolescenti, aproape copiii, imbracati in haine de puscariasi!!! Si nu este vreo piesa de teatru sau vreun film ci campanie electorala, adica lupta pentru ciolan!!! Iar mesajul cu trimiterea la puscarie este unul efectiv nazist!
    Rusine sa le fie celor care ii otravesc pe romani impotriva romanilor, care aduc in spatiu public astfel de mesaje pline de ura si venin, cu astfel de psedo clipuri electorale.
    Felicitari, domnule Corfu, ca aratati lumii mizeriile de care sunt in stare unii politicieni si acolitii lor!

LĂSAȚI UN MESAJ