În noaptea de duminică, 06 septembrie a.c., în jurul orei 23.45, un echipaj de jandarmi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Piatra Neamţ, a fost abordată de o persoană de sex masculin care a relatat faptul că o tânără i-a sustras un telefon mobil şi o sumă de 50 de lei în timp ce se afla la un bar din vecinătatea Pieţei Bistriţa.

     Echipajul de jandarmi s-a deplasat în zona menţionată, iar din discuţiile purtate cu persoana vătămată şi cu un martor de la faţa locului, a rezultat faptul că o tânără de aproximativ 16 ani, aflată într-un bar de lângă Piaţa Bistriţa, a intrat în discuţie cu numitul Victor C. şi la ieşirea din local, tânăra i-a cerut acestuia bani pentru alimente. Când bărbatul a scos telefonul din buzunar, tânăra i l-a luat din mână, profitând de neatenţia acestuia, şi a fugit pe strada Bistriţei.

     S-a procedat la identificarea tinerei la domiciliul acesteia, iar în prezenţa mamei sale, aceasta a recunoscut că a luat telefonul şi cei 50 lei în urma unor neînţelegeri mai vechi cu numitul Victor C.

    Astfel că, telefonul mobil şi cei 50 de lei au fost predate persoanei vătămate iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, fiind întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acte ce au fost predate Poliţiei în vederea continuării cercetărilor

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] În noaptea de duminică, 06 septembrie a.c., în jurul orei 23.45, un echipaj de jandarmi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Piatra Neamţ, a fost abordată de o persoană de sex masculin care a relatat faptul că o tânără i-a sustras un telefon mobil şi o sumă de 50 de lei în timp ce se afla la un bar din vecinătatea Pieţei Bistriţa.http://tvmneamt.ro/infractoare-la-16-ani-a-furat-telefonul-si-banii-unui-barbat/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.