Institutii confiscate. Cam asa arata acum CJ Neamt si Prefectura Neamt. Imediat dupa ce a preluat functia, prefectureasa Daniela Soroceanu si-a aratat calitatile de stapan peste Prefectura. Ea a angajat rude si membri PSD dupa bunul plac, a intrerupt orice comunicare cu presa incomoda si a tinut un primar pe la usi refuzand sa-l primeasca in birou.

A venit randul consilierului personal al lui Ionel Arsene sa arata cine-i stapanul si la CJ Neamt. Vestea.net il compara cu Fidel Castro pe  Andrei Octavian Bărbuleţ Tărăntuş, caci despre el este vorba. Sindromul Nord-Koreea la „Casa Albă”! Fidel Castro Bărbuleţ a interzis unui consilier judeţean accesul la o acţiune CJ!, titreaza publicatia nemteana, dupa ce acesta a făcut ieri o fază absolut penibilă consilierului judeţean Iulian Luca (ALDE) în timpul unei actiuni festive care avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Manifestarea începuse deja de câteva minute, Luca abia reuşise să ajungă la acel moment (consilierii judeţeni nu au salarii pentru aceasta demnitate ci indemnizatii pentru o sedinta, mai şi muncesc ca să poată trăi) şi, la uşa sălii de şedinţe a dat peste cerberul Bărbuleţ (consilier la Cabintul Preşedintelui) care i-a trântit-o franc că nu are ce căuta acolo… citeste continuarea AICI 

Daca se va confirma zvonul ca Tarantus urmeaza sa preia functia de county manager lasata libera de Oana Bulai, putem sa ne imaginam cam cum vor arata urmatoarele lui crize de personalitate. Foarte grav insa, ramane faptul ca niste politruci au ajuns sa confunde institutiile statului cu proprietatile lor si sa se comporte ca atare. Tarantus nu este la prima abatere de acest gen. El s-a dat in stamba de mai multe ori, cu diferite ocazii la diverse evenimente dar si in institutia al carei angajat este.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.