Abandonat in spital la 5 zile dupa nastere, a ajuns cu mult efort absolvent al Facultatii de Geografie, in prezent el fiind masterand in cadrul acesteia. Este vorba despre Ionut Ursu, un tanar care a trait timp de 26 de ani in Centrul Social „Elena Doamna din Piatra Neamt”. Astazi, cu prilejul iesirii sale din sistemul de protectie sociala, Ionut a organizat o festivitate pentru a marca momentul impreuna cu oamenii dragi lui, care l-au ajutat sa se dezvolte.

De patru ani, Ionut este voluntar la Serviciul de Ambulanta Bucuresti si viseaza sa devina medic. Este un exemplu bun pentru multi oameni, mai ales pentru cei care nu cred ca cineva crescut in sistemul social de protectie a copilului oferit de stat se poate dezvolta intr-un astfel de mod exceptional.

Loading...

La eveniment au fost prezenti oficiali ai administratiei locale, fosti profesori, asistenti sociali ai lui Ionut si oameni dragi lui. Fiecare a primit in semn de recunostinta un buchet de flori, o diploma si o scrisoare care contine gandurile despre viata sa. Printre invitati s-a aflat si Dragos Chitic, Primarul municipiului Piatra Neamt.

Ionut Ursu s-a nascut pe data de 6 martie 1989, iar mama s-a l-a parasit la maternitate. Indrumat bine, el a absolvit liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamt si a reusit sa obtina un loc la buget in cadrul Facultatii de Geografie a Universitatii Bucuresti.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.