Abu Maryam „Francezul”(foto), unul din cei mai aprigi jihadisti, a transmis ca gruparea terorista, va face orice pentru a ingenunchea Franta si nu numai. El indeamna la lupta contra francezilor, pe care-i numeste necredinciosi.

PHO673358a6-9757-11e4-9aed-e5d078f6b6d2-805x453

Mesajul a fost transmis printr-o filmare, publicata de divizia de presa in limbi straine a organizatiei teroriste ISIS. El cere musulmanilor care nu pot ajunge in Siria, sa comita atacuri in Franta. Potrivit declaratiei filmate, atacurile au avut ca scop, sa arate ca Franta va ramane o tinta a gruparii jihadiste, ata timp, cat Parisul va continua politicile actuale, in orientul Mijlociu.

„Intr-adevar, vi s-a ordonat sa luptati contra necredinciosilor, oriunde ii gasiti. Ce mai asteptati? Exista arme si masini disponibile si tinte gata de a fi lovite. Exista chiar si otrava, asadar otraviti apa si hrana a cel putin unuia dintre dusmanii lui Allah”, afirma teroristul care a fost identificat a fi Abu Maryam, flancat de alti doi membri ai Statului Islamic.

Jurnalistii francezi, afirma tot mai mult, ca de fapt, Franta este in razboi.

Intre timp, tara ramane in stare de urgenta, iar anchetatorii au mai multe piste pentru a identifica autorii masacrelor din Paris.

Ionut Corfu

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.