Janel Iosub, directorul Locativserv Piatra- Neamt, are o reactie in stilul sau caracteristic, pe marginea depasirii celui de al treilea termen de finalizare a noii piete centrale (Vezi stirea aici!) si acuza administratia Chitic, de faptul ca nu a fost interesata decat de construirea unui nou mall, care a ucis micii comercianti din oras.

Janel Iosub este cunoscut pentru declaratiile sale ”justitiare”, in care vorbeste fara perdea despre nereguli si despre mafia care a devalizat bugetul Primariei Piatra- Neamt.

Loading...

El spune ca piata a fost incendiata si aminteste ca nici la ora asta, nu a fost gasit niciun vinovat.

Reactia sa a fost postata ca si comentariu pe site-ul tvmneamt.ro, la stirea de ieri, ”A fost depasit si al treilea termen de finalizare a Pietei Centrale”. Redam mai jos declaratia sa:

Pe ei nu ia interesat decat constructia mall-lui gigant care a ucis orisice urma de comert in magazine mai mici si marketuri!Piata centrala ar trebui predata la cheie de C.N.I catre primarie si apoi cu 2/3 din consilierii locali sa se voteze unde va merge spre administrare aceasta piata!

Degeaba arunca primarul praf in ochi cetatenilor si altora care mai pricep administratie locala, faptul ca piata trebuie musai sa mearga la URBAN! Hai sa fim seriosi si sa precizam faptul ca aceasta este o cu totul alta piata si nu aceea pe care URBAN-ul o administra! De mers ar trebui sa mearga la puscarie cei care au incendiat piata, cat si cei care tainuiesc aceste fapte de o extremitate maxima!

Dar la noi in municipiu se pune carul inaintea boilor, iar interesul material si banesc sunt prioritatile de grad zero in alocarea pietii catre o societate a consiliului local acolo unde directorul trebuie sa faca ce zice OMERTA si nu ce este firesc si normal!!

Ca doar primarul nu o sa o cedeze spre admnistrare subsemnatului la Locativserv, iar eu in calitate de director sa le stric lor combinatiile….nu ei trebuie sa ramana in aceeasi formatie de lucru pt surghiunirea banilor publici si sa puna mana pe piata, trecand-o in propriul patrimoniu, asa cum au fost educati de partidul care ia crescut!!Mai traim si mai vedem!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ