In conferinta de presa de astazi de la Primaria Piatra- Neamt, primarul Dragos Chitic l-a luat in colimator si pe directorul Locativserv, Janel Iosub. Fiind intrebat de reporterul tvmneamt.ro, despre rezultatele auditului facut la Locativserv (comandat de Janel Iosub), despre care noi stim ca s-a terminat de mult, dar despre care nu se mai vorbeste nimic, Dragos Chitic a spus ca, ”Stiu ca s-a terminat controlul, insa nu sunt formulate concluziile. In momentul in care am un document oficial, voi prezenta totul intr-o conferinta de presa. Cel mai probabil, la urmatoarea conferinta voi putea face asta. Oricum, din primele mele informatii, pot sa va spun ca din punctul meu de vedere, auditul facut acolo este ilegal, pentru ca a fost executat de o persoana sau o firma care nu este acreditata pentru asa ceva, si in afara de asta, Locativserv are in structura un compartiment de audit intern, asa ca nu vad de ce s-a comandat si platit un audit extern

Dragos Chitic a tinut sa comenteze pe un ton ironic si faptul ca directorul Locativserv, Janel Iosub si-a amenajat un nou birou, de 80 de metri patrati (cam de doua ori cat suprafata unui apartament cu doua camere) in cladirea mall-ului de la piata, administrat de aceeasi companie care este in subordinea Primariei Piatra- Neamt. Chitic sustine ca spatiul este ocupat ilegal: ”Domnul director nu mai incapea in spatiul existent si a trebuit sa mai amenajeze un spatiu, de 80 de metri patrati, fara hotarare de Consiliu Local si fara niciun document. Ei sunt doar administratori acolo si nu pot face totul de capul lor, fara un contract. Nici biroul meu nu este atat de mare”, a declarat Chitic.

Loading...

In contextul declaratiilor de la PSD de ieri, pe subiectul pietelor din oras, Chitic a amintit si faptul ca Piata Maratei care acum nu mai functioneaza, a fost inchisa cand acolo era director Janel Iosub.

Locativserv are un spatiu destul de mare pentru birouri, la ultimul etaj al mall-ului, unde era amenajat si un birou pentru director.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am sa incerc sa va raspund la acuzatiile pe care „ilustrul” nostru primar le aduce subsemnatului asa cum a fost educat in PDL partidul care a jefuit municipiul PiATRA-NEAMT: Am sa pun la dispozitie documentul semnat de primarul Chitic si vajnicul sau aparator, secretarul Fecic, prin care ne comunicati ca nu avem audit, iar auditul se face de catre primarie!! Ati trimis un audit ad-hoc care a murit din fasa, iar rezultatul trebuia remis inca din 22 decembrie 2016 si nici dupa 2 luni raspunsul nu a mai venit, probabil ca asa cum s-a spus mai trebuie angajati vreo 3 auditori!! Va rog sa prezentati documente cu rezultatul auditarii de catre primarie a societatilor consiliului judetean in ultimul deceniu! Va spun eu…nu exista! Auditul care l-am comandat si platit este legal si sta marturie in dosarele penale de la serviciul fraude economice din cadrul IPJ Neamt, dosare care vor ajunge la DNA si unde dv dle primar sunteti vioara intai! Referitor la spatiul unui birou va pot spune ca veti da cu subsemnatul la DNA pt abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu pt ca dumneavoastra nu puteti interveni intr-o societate a consiliului local asa cum prevede legea si spune clar…societate a consiliului local, dv fiind doar un ordonator de credite si alte mici atributiuni de serviciu! Daca nu stiti nici dv nici Fecic, interesati-va ca de patrimoniul unei societati apartinand consiliului local RASPUN MEMBRII AGA care aU FOST TRIMISI PRIN VOT DE c.l pIATRA-nEAMT! Asa ca ingerinta dv in actul si activitatea LOCATIVSERV inseamna ABUZ IN SERVICIU!! Despre piata ce sa vorbim, eu spun sa vedeti ce si cate ati facut cu MATU de la piata mare si cum il obladuiti pt tot ceea ce s-a intamplat acolo si va voi prezenta un document semnat de dv unde girati o mare ilegalitate! In rest cu toate probele pe care le detin inclusiv pomenile electorale oferite pt acapararea de voturi prin atribuirea locuintelor unor persoane in mod repetat stiind ca acestia au vandalizat si nu au platit, PREJUDICIUL sumelor insolvabile se eidica la 19.800.000.000 de lei vechi si vom vedea ce spun procurorii directiei anticoruptie Bucuresti?!

LĂSAȚI UN MESAJ