Janel Iosub urmeaza sa fie dat afara si din CA al Troleibuzul, companie aflata in subordinea CJ Neamt. Pe ordinea de zi a sedintei AGA din 26 iulie, figureaza si propunerea lui Gelu Stanciu, presedintele CA Troleibuzul, prin care urmeaza sa se ia decizia de excludere a lui Janel Iosub din Consiliul de Administratie al societatii. Iosub a inceput sa devina indezirabil pentru mai marii judetului dupa ce a pierdut functia de director Locativserv. Considerat ca avand gura prea mare, acesta nu a mai fost dorit in nicio functie publica in care ar fi putut ajunge cu sprijinul PSD, asa ca in timp, conflictul a devenit unul deschis intre Iosub, Ionel Arsene si cam toti oamenii apropiati presedintelui CJ Neamt.

Intr-un punct de vedere trimis redactiei tvmneamt, Janel Iosub aduce acuzatii grave mai multor persoane, inclusiv Oanei Bulai, fost administrator public al judetului Neamt si actual consilier al premierului Viorica Dancila. Iosub sustine ca a fost amenintat de aceasta ca nu va mai lucra niciodata la stat daca isi mai baga nasul in modul de cheltuire a banilor Troleibuzul si este convins ca toate necazurile i se trag dupa ce a semnalat lui Ionel Arsene neregulile de la Troleibuzul.

Loading...

Am luat la cunostinta intamplator de propunerea presedintelui consiliului de administratie al SC Trolebuzul S.A Stanciu Gheorghe fost ofiter al serviciilor de informatii si actual consilier personal al presedintelui C.J Arsene Ionel,de a fi revocat din functia de membru al consiliului de administratie al acestei societati! Nu este o noutate, deoarece in urma demersurilor subsemnatului prin care solicitam date contabile, documente si informatii ce privesc activitatea societatii Trolebuzul, coroborat cu solicitarea in scris adresata presedintelui C.J Arsene Ionel, au facut ca toate persoanele angrenate si „cablate” la tot ceea ce inseamna societatea Trolebuzul si zecile de milioane de euro acordate ca subventie din banii C.J-ului sa-mi atraga mazilirea din functia de membru C.A a acestei societati! Ba mai mult, Gheorghe Stanciu, cat si directoarea societatii Nastase Nadia, impreuna cu directorul economic Chirila Adriean, m au atentionat „amical” ca voi fi dat afara din C.A pentru ca imi bag nasul in documentele societatii!! Si fostul Contry Manager Bulai Oana mi-a reprosat pe un ton amenintator ca nu este bine ca ma interesez de cum se cheltuie banii in aceasta societate si drept urmare nu voi mai lucra niciodata la stat!!! Sunt mai multe persoane cu functii de conducere care ma vor executat din aceasta functie si pot enumera fara retinere urmatorii: Dan Vasile Constantin fost AGA-man in aceasta societate, gasit incompatibil definitiv de ANI si actual consilier personal a lui Arsene pe problemele de la Trolebuzul si Spitalul judetean NT, Conachi Doru director tehnic in cadrul CJ-NT cel care coordoneaza din partea CJ-ului activitatea Trolebuzului S.A, Cucoreanu Ion directorul adjunct al ADI URBTRANS,Ion Rotaru AGA-man la Trolebuzul si presedintele ADI URBTRANS, CHITIC DRAGOS primarul municipiului Piatra-Neamt, directorul buget-finante din cadrul CJ-NT BOSOVICI ADRIANA, primari de comune care fac parte din conducerea UAT-eurilor si au functii de AGA-mani in SC.TROLEBUZUL S.A, cat si multi interpusi nevazuti care dea lungul timpului au trait bine pe langa aceasta societate care se indestuleaza numai cu fonduri publice!!! Sunt multe de spus si doresc sa intreb daca in judetul Neamt mai exista legiuitori, legislatie, deoarece subsemnatul in nenumarate randuri a fost destituit abuziv din functiile de director general al Locativului, din C.A de la PUBLISERV SRL sI acum de la SC TROLEBUSUL S.A ??!!!! IN INCHEERE DORESC ca cetatenii sa stie ca PSD-ul sia votat legi pentru a scapa de toate ilegalitatile savarsite si personal nu vad vreo diferenta dintre ROMANIA anilor ’50, fostul URSS condus de STALIN sau actuala COREE DE NORD!! PSD NU UITA SI NU IARTA!! CINE NU ESTE CU EI, ESTE IMPOTRIVA LOR, DECI ESTE DUSMANUL POPORULUI si trebuie EXECUTAT! Nu ca celelalte formatiuni politice nu sunt la fel si nu aplica aceleasi principii!”, spune Jane Iosub.

Daca personale mentionate de Janel Iosub doresc sa formuleze un drept la replica, acesta poate fi trimis pe adresa de mail a redactiei: tvmpiatraneamt@gmail.com

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Acest om nu stie nici macar care este denumirea corecta a societatii de unde ia bani…Firma se cheama TROLEIBUZUL si nu TROLEBUSUL…

  2. Aurtan sau cine esti tu de fapt, un postac care se ascunde in spatele tastaturii si latra precum cainele dupa gard….se mai intampla sa scapi si cate o greseala de exprimare sau sa folosesti alta litera fara sa iti dai seama, insa pt tine este greu de priceput!! Din acest motiv tara merge cum merge….cu deontologi ca tine!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.