Judetul Neamt ramane sub cod galben de vant si viscol, in special in zona de munte, pana astazi la amiaza, informeaza meteorologii ANM.

Conform unui raport operativ transmis de ISU Neamt, la ora 5:30, in judetul Neamt erau 5 localitati nealimentate cu energie electrica, ca efect al fenomenelor meteo din ultimele ore, cand judetul Neamt a fost sub cod rosu de vant si viscol. Este vorba despre Ardeluta, satul Tarcau, Cazaci, Versesti, Stefan cel Mare. In total sunt afectati 1243 consumatori.

Pe DC 64 (Todireni – Stanița) s-a circulat cu greutate din cauza zăpezii; s-a acţionat pentru degajarea unei ambulante rămasă blocata in zăpada cu 2 utilaje de la Primăria Stanița;  La locul evenimentului s-a deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Roman 1 AFZM si o șenilata cu 3 subofițeri care a însoțit ambulanța SAJ din satul Todireni, com. Stanița după preluarea pacientului, spre spitalul municipal Roman.

ISU a mai intervenit si pentru degajarea unei ambulante ieșita in afara parții carosabile in anexa Humulești Noi din orașul Târgu Neamț, cu 4 subofițeri si un utilaj de la SVSU Târgu Neamț.

La ora raportari (5:30), in judetul Neamt nu erau drumuri inchise circulatiei.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.