Kaufland- Drept la replica după ce un magazin din Piatra Neamț s-a deschis fără autorizație de funcționare: Ca urmare a articolului publicat în data de 29 ianuarie 2021, Kaufland România transmite clarificări și solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează:

Compania a început demersurile pentru obținerea autorizațiilor și avizelor necesare desfășurării activității celui de-al doilea magazin din Piatra Neamț și se află în plin proces de obținerea a acestora.

Ca urmare a întregului context pandemic, termenele de răspuns anticipate de companie s-au dovedit a fi lipsite de sincronizare, și sperăm în finalizarea demersurilor de autorizare în cel mai scurt timp.

Suntem conștienți de necesitatea respectării tuturor formalităților impuse pentru deschiderea unui magazin și rămânem în permanență la dispoziția autorităților publice, asigurându-le de o comunicare transparentă, deschisă și promptă.

În același timp, am dorit să apelăm la un drept legal și democratic, acela de a contesta o decizie de suspendarea activității punctului de lucru și înlocuirea cu un avertisment, demersurile companiei fiind bazate pe documentații tehnice. Compania nu a avut niciun moment intenția de a eluda dispozițiile legii.

Nu în ultimul rând, dorim să asigurăm atât autoritățile implicate în acest proces cât și clienții că cel de-al doilea magazin deschis în municipiul Piatra Neamț respectă unele dintre cele mai ridicate standarde de siguranță, la construcția căruia au folosite echipamente și instalații de ultimă generație. Cu fiecare magazin nou deschis, prioritatea numărul 1 a companiei este să ofere un mediu sigur, funcțional, sustenabil și optim de cumpărături.

tvmneamt.ro

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.