Actualizare stire: Kaufland- Drept la replică, după ce un magazin din Piatra Neamț s-a deschis fără autorizație de funcționare

Stirea initiala: Noul magazin Kaufland din Piatra Neamt refuza sa intre in legalitate si sa-si desfasoare activitatea asa cum trebuie sa o faca orice societate comerciala de profil, adica cu autorizatie de functionare. Ieri, dupa ce Politia Locala a amendat magazinul nou deschis in apropierea autogarii din Piatra Neamt si i-a suspendat activitatea pentru ca nu avea autorizatie de functionare, magazinul a ramas in  continuare deschis, ignorandu-se masura impusa de politistii locali.

Astazi, politistii au descins din nou la magazin, insa au constatat ca se depusese o actiune in instanta, prin care Kaufland contesta masurile luate de Politia Locala Piatra Neamt, prin urmare, prin acest artificiu de fentare a legii, pana la finalizarea procesului, magazinul ramane deschis fara sa aiba autorizatie de functionare. ”În cursul zilei de 29.01.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Piatra Neamț s-au deplasat din nou la punctul de lucru al operatorului economic, situat pe strada Bistriței nr. 2 din municipiul Piatra Neamț.

În urma verificărilor s-a constatat că operatorul economic în cauză a contestat în instanță măsura sancționării cu amendă în valoare de 3000 de lei și suspendarea activității conform O.G. 99/2000, art. 73, pct. 1, lit. (c), în acest caz nefiind luată nicio altă măsură de sancționare.

În acest context, până la o decizie definitivă a instanței de judecată, procesul verbal de constatare întocmit în data de 28.01.2021 și implicit măsurile dispuse prin acesta sunt suspendate, potrivit art. 32, al. 3 din O.G. 2/2001 privind regimul contravențiilor”, informeaza Politia Locala Piatra Neamt.

Vezi si:

Tupeu de multinațională- Noul magazin Kaufland din Piatra Neamț, funcționeaza deși a fost închis de Poliția Locală

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.