Nu stiu cati dintre cititori observa, dar la nivelul jurnalistilor se ridica in mod clar niste intrebari vizavi de statutul organizatiei PSD Neamt. Eu ma intreb daca nu cumva filiala Neamt a acestui partid aflat la guvernare si la conducerea judetului Neamt este in ilegalitate, sau poate este o SECTA secreta ori o organizatie de tip Ku Klux Klan ale carei actiuni teroriste clandestine sunt tinute la secret. O secretomanie mai mare si o lipsa de comunicare mai de prost gust decat la filiala PSD Neamt nu cred sa mai existe la vreun alt partid. Si asta nu de ieri de azi, ci de ani buni de zile. In afara de conferintele de presa din campaniile electorale, PSD Neamt e ca o organizatie clandestina. Nu tu un mail, nu tu un comunicat, nici macar un purtator de cuvant care sa-ti spuna o minciuna, dar macar sa ai pe cine sa suni si sa intrebi de soarta partidului aflat la butoane ai caror membri decid soarta unui judet din pozitii cheie.

De exemplu, in aceste zile se petrec schimbari majore la nivelul conducerii partidului dar si la Consiliul Judetean. In afara de niste informatii pe surse care nu pot fi confirmate oficial de nimeni, nu exista niciun comunicat sau o pozitie asumata din cadrul partidului. Este descalificant pentru o formatiune politica aflata la conducerea judetului si a tarii sa persifleze sutele de mii de oameni din judet dar si pe cei care i-au ales, necomunicand si stand ascunsi ca si cum ar fi o organizatie in afara legii. Oare nici membrii de partid nu merita sa fie informati prin intermediul presei despre ce se intampla in organizatia unde platesc o cotizatie?

Loading...

PSD-istii de la Neamt nu au avut reactii nici macar atunci cand au fost pusi in fata unor grave nedreptati ori au fost implicati in diverse scandaluri (proteste, etc.). Efectiv au stat ascunsi, probabil asteptand sa vada cine iese victorios ca sa stie si ei in ce parte se duc.

Adica oamenii trebuie sa primeasca mesaje doar cand sunt alegeri? Nu e treaba mea cine si cum organizeaza treburile in PSD, dar sa nu te doara nici in cot macar de membrii de partid de prin judet, e cam groasa. Si in acelasi timp sa faci sedinte secrete pe grupuri si grupulete nu denota decat dezorganizare, lipsa de unitate si mai grav, o desconsiderare totala a opiniei publice si a oamenilor care te-au ales si ti-au dat girul sa ajungi in functii inalte, ca sa nu mai amintesc de cei care alearga prin campaniile electorale si imediat dupa, sunt complet ignorati prin lipsa totala de transparenta de la nivel central.

Asa ca astept PSD Neamt, sa ne lamureasca si pe noi daca este un partid in legalitate sau isi tine sedintele prin pesteri in munti. Nu de alta, dar sa stie lumea cine ne conduce.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.