Un tanar de 16 ani fost retinut ieri de politistii din Roman, imediat dupa comiterea a doua talaharii, una dupa alta. Infractiunile au fost comise in plina strada, iar victimele sunt doi copii de 14 ani, informeaza IPJ Neamt:

În ziua de 12 mai, polițiștii din municipiul Roman au fost sesizați de către un tânăr de 14 ani, din Iași, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Ştefan cel Mare din Roman, o persoană necunoscută l-a deposedat prin ameninţări cu acte de violenţă, de suma de 55 lei.

Polițiștii au identificat la faţa locului un alt tânăr de 14 ani, din Săbăoani, care a sesizat la rândul său că la circa 20 metri faţă de comiterea primei tâlhării, a fost deposedat de suma de 220 lei, de aceeași persoană.

În urma verificărilor , polițiștii au depistat și identificat autorul celor două infracţiuni de tâlhărie, în persoana unui tânăr de 16 ani, din Roman.

Față de acesta s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț, urmând ca la data de 13 mai a.c., să fie prezentat Judecătoriei Roman, cu propunere de arestare preventivă.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.