La PNL Neamt a dat Mugurel de primavara. De primavara electorala. Cum, nu stiti care Mugurel? Mugurel Cozmanciuc. La alegerile parlamentare din anul 2016, nemtenii au trimis in Parlament si un deputat originar din Iasi, sa le reprezinte interesele in institutia fundamentala pentru orice democratie.

Corneliu Mugurel Cozmanciuc (foto jos) este si seful PNL Neamt. Teoretic, PNL este si partid de opozitie, cu 14 consilieri judeteni in Neamt. L-a auzit cineva pe Mugurel facand opozitie la PSD? A mai auzit cineva de el din 2016? Dar de opozitie PNL a auzit cineva in judetul Neamt? Nici nu se putea, pentru afacerile sunt afaceri si trebuie sa te comporti frumos cu puterea.

Acum, Mugur a simtit adiere de vant de primavara electorala si a inceput sa scoata capul ca ghiocelul de sub zapada, pentru ca la PNL s-a dat ultimul avertisment: judetele care la europarlamentare nu obtin un scor bun, raman fara sefi de organizatii. Deci lui Mugur pot sa-i cada petalele cu tot cu crenguța pe care stă el linistit ca orice parlamentar care se respecta si lupta pentru binele poporului.

Asa ca de ceva timp, Mugurel ar vrea sa dea in florescență si si-a pus oamenii la treaba sa mai dreaga ce se poate drege. Destul de greu sa te apuci acum sa faci opozitie daca in acelasi timp esti blat cu puterea, dar daca interesul cetateanului (sanchi!) o cere… Mugurel a devenit foarte activ in ultima luna si pe retelele de socializare unde luptă din greu cu ”ciuma roșie”. Nu-i convine nicio lege, vrea spitale regionale, vrea Autostrada Moldovei, si in general vrea orice pe teme electorale. A pregatit deja si un candidat pentru primaria Piatra- Neamt, altul decat Chitic (sa fie acolo pentru orice eventualitate) si incearca din rasputeri sa treaca cu bine peste primavara atat de agitata.

Despre activitatea lui ca parlamentar… comentariul de mai jos pus la o postare de pe pagina lui de facebook, este mai mult decat elocvent:

Viorica Albu Tu vorbești, vezi ca nici la cabinet nu te găsește nimeni

Sau:

Iuliean Dumitru Ca idee, nu ați făcut nimic concret pentru Jud.Neamț ca să nu mai spun pentru Moldova. Dumneavoastră alături de toți parlamentarii care reprezentați Moldova nu ați făcut nimic pentru cei care v-au trimis (ales). Sunteți interesați de oameni doar atunci când vin alegerile in rest trai neneacă la București. Datorită dumneavoastră Moldova a rămas una dintre cele mai inapoiate (sărace, fără autostrăzi, fără apă curentă, fără gaz, fără canalizare) regiuni din Romănia. Cu ce vă lăudați domnilor…concret ?

Costel Luncasu Prezentati lucruri concrete ….ce lucruri bune ati facut pentru cetateni ?cate din initiativele dumneavoastra ca deputat, sau ale pnl-ului s-au concretizat in favoarea si beneficiul cetatenilor care v-au votat si nu numai ?? Nu prezentati labareala, doar asa sa fie la numar ca da bine la prosti……deci efectiv pentru comunitate, si spre beneficiul acesteia, ce lege sau ce proiect de lege, sau ce altceva ati propus, a fost votat si este in favoarea cetatenilor de rand ???? aveti ocazia acum sa va justificati banii pe care i-ati primit din taxele si impozitele noastre…multumesc

Asa ca in perioada urmatoare, asteptati-va sa auziti tot mai des de deputatul PNL de Neamt care ne va explica cum sta treaba cu ”ciuma rosie” si cum va scoate el judetul din fundatura.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. pana nu va fi schimbat acest impostor, pripasit in judetul neamt cu pile de la centru..organizatia judeteana PNL este o remorca a PSD-ului…Omul cu pricina (nu merita sa-i pronunt numele) nu vrea altceva decat sa fie pe linia de plutire , sa mearga in parlament si sa mai doarma inca un mandat…Pe plan local participa la toate sindrofiile, taieri de mot, nunti etc organizate de amicii din pesede…Slabi mai sunteti stimati penelisti……Convocati fratilor o conferinta judeteana extraordinara si trimiteti pe pripasit la plimbare…uf uf..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.