La Publiserv, nervii angajaților sunt întinși la maximum de când directorul Valentin Ciobanu taie și spânzură ca la propria sa firmă.

Situația extrem de tensionată din firma primăriei a degenerat în această dimineață (5 aprilie), când un pilos de al lui Ciobanu, adică un băiat dintre cei angajați pe bază de pile și relații în urmă cu două săptămâni, a agresat pe un angajat mai vechi.

Loading...

Mihalache Adrian, zis Miki, căci despre el este vorba, a fost angajat la Publiserv pe filiera Romel Bîrjoveanu, Miki fiind în trecut un apropiat al PDL-istului Marius Rogin căruia i-a administrat cel puțin o firmă. Miki i-a luat locul la Publiserv unui om de bază din firmă, angajat foarte vechi care coordona o echipă de muncitori si care deși era foarte apreciat a fost dat la o parte pentru a i se face loc celui care astăzi s-a dat în stambă.

În această dimineață, chiar pe unul din holurile clădirii în care se află birourile Publiserv de pe str. Muncii, Miki a sărit în gâtul lui Lucian Mîrza, și el un angajat mai vechi al Publiserv, reproșându-i din ce au auzit martorii, că ‘‘Mă dai în gât la conducere? Lasă că vezi tu!”

A urmat o încăierare cu țipete și urlete din care Mîrza a ieșit destul de șifonat, ulterior fiind anunțați și polițiștii care s-au deplasat la fața locului, fiind chemați prin 112. Nu avem un punct de vedere oficial de la IPJ Neamț despre ce au constatat polițiștii, pentru că nici după 3 ore de când l-am cerut, purtătorul de cuvânt nu a reușit să ni-l trimită, fiind probabil foarte ocupat cu comunicate de doi lei pe care le oferă zilnic presei, evenimentele mai importante fiind trecute sub tăcere, așa cum s-a procedat și în cazul de față și în multe altele.

Scandalul a stârnit revoltă printre ceilalți angajați ai Publiserv, sătui până peste cap de piloșii aduși în firmă pe relații via PNL, aceștia amenințând pe directorul Ciobanu cu o mișcare de prostest în curtea firmei dacă Miki nu este concediat. Ciobanu n-a avut de ales, pentru că și așa nu prea mai are cu cine face treabă de când tot sunt concediați oameni și se pare că i-a cerut agresorului să-și dea demisia, lucru care potrivit surselor noastre s-a și întâmplat, în timp ce victima a mers la Medicina Legală pentru eloberarea unui certificat medico-legal.

Din păcate incidentul de astăzi confirmă ceea ce noi spuneam de mai demult, și anume că Publiserv este condusă discreționar și deși angajații supuși abuzurilor conducerii s-au adresat și primarului Chitic, acesta nu a luat nicio măsura. Culmea, când Jănel Iosub avea aceleași derapaje pe când era director la Locativserv (companie acaparată tot de PNL), primarul Chitic și Valentin Ciobanu (pe atunci consilier local PNL) erau extrem de indignați și cereau demiterea directorului. Totodată, se dovedește că administrația Chitic este una cât se poate de păguboasă pentru Piatra- Neamț, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi la Publiserv pare a fi doar începutul. Vom reveni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Niste tigani borati care se cŕed d- zei când sânt puși nițeluș mai sus…, taie și spinzura ce mai, niste escroci analfabeți.

 2. Cat se vor mai lasa umiliti cei de la Publiserv? De-a lungul timpului s-a inchegat acolo o echipa frumoasa cu profesionisti si oameni educati si de cand Chitic si camarila lui l-au pus pe acest cioban needucat atmosfera e una de mafie, de aer irespirabil.
  Noul director a adus fel de fel de pilosi, pilosii si-au adus rudele sau alti pilosi. O doamna recent angajata, fosta salariata la firma lui Jaga, recupereaza temeinic diverse persoane pe care le planteaza, cin complicitate cu Ciobanu in locul celor mai buni salariati de la Publiserv tocmai pentru a sparge echipa.
  Mai exista Sindicat la Publiserv? Oameni buni treziti-va pana nu va da „fiul lui tata Ciobanu” afara pe toti!
  Oricum, cu astfel de mari specialisti ca Ciobanu si altii ca el, domnul Chitic nu o sa mai pupe in veci voturile pe care le-a avut in 2016.
  Domnule primar, daca aveti curaj si nu va ascundeti de oameni ca sa va protejati astfel de colegi de partid veniti la Publiserv sa discutati cu oamenii si sa aflati adevarul.

 3. In atitia ani de cind lucreaza la aceasta firma acesti salariati au schimbat foarte multi directori dar ei si-au facut treaba.
  Director mai arogant, mai nepregatit si mai lipsit de bun simt ca acest baiat de bani gata nu a fost la aceasta unitate.
  Rusineeee Ciobanu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.