Lacrimi si durere pentru baietii inghititi de ape in canalul raului Bistrita, in Piatra- Neamt. (VEZI aici circumstantele in care s-a petrecut tragedia) Parinti, rude, prieteni si cunoscuti sunt devastati de tragica veste care a cazut ca un trasnet asupra tuturor. Mesajele de mahnire curg neincetat pe retelele de socializare. Ciorhan Vlad avea 18 ani, iar Mihai Marian avea 14 ani.

Ciorhan Vlad a crescut fara parinti si o mare parte din viata sa si-a petrecut-o la Casa Ray, o casa de copii din Dobreni, de unde a plecat din proprie initiativa inainte de a implini 18 ani, pentru ca isi dorea sa traiasca pe propriile lui picioare. O perioada a fost plecat la o sora de a sa in Anglia, apoi a revenit in Piatra- Neamt si a inceput sa munceasca in constructii. Ii placea sa invete sa faca orice si deprindea repede diverse meserii.

Loading...

Mihai Marian era elev la scoala nr. 6 din cartierul Maratei unde terminase clasa a saptea si juca volei in echipa scolii. Era prieten cu Vlad, dupa cum reiese din pozele in care acestia apar impreuna.

Directoarea scolii unde invăta Mihai, intr-o postare pe facebook, isi exprima tristetea si spune ca este absolut halucinant ca viata sa se sfarseasca la 14 ani:

Un număr 13 care s-a dovedit a fi cu ghinion (n.n. numarul de pe tricou)! Este nedrept ca o #echipă să rămână fără Mihai Marian, este absolut halucinant ca viața să ți se sfârșească la numai 14 ani! 
Dumnezeu să-i dea putere mamei pentru a putea trece peste acest înfiorător necaz!
Durere…tristețe…lacrimi!

Pe conturile de facebook ale celor doi au fost scrise mesaje pline de durere, din partea prietenilor:

Cautarile celor doi tineri vor continua si astazi (23 iulie), iar sansele ca ei sa fie gasiti in viata, sunt aproape inexistente.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ