Premieră pentru rețeaua europeană EURES. În aceste zile, sunt disponibile locuri de muncă pentru antrenorii români specialiști în gimnastică ritmică.

Cele 8 posturi se găsesc în capitala Norvegiei, slujbele fiind oferite de firma norvegiană NJARD RG. Persoanele interesate de aceste joburi trebuie să aibă calificare în domeniu, experiență în muncă (inclusiv în coregrafie) pentru toate nivelurile de gimnastică ritmică, de la copii mici și până la gimnastele care vor participa la competiții internaționale. Nemțenii selectați de angajatori trebuie să fie pregătiți la diferite aparate pentru dezvoltarea gimnastelor, de la începător și până la avansat. Se cer și cunoștințe ale normelor norvegiene în acest sport. Românii vor lucra în strânsă cooperare cu antrenorul principal, în vederea pregătirii sportivilor la toate nivelurile. NJARD RG este cel mai mare club din Oslo, care pregătește grupuri de fete, cu vârste cuprinse între 6-20 de ani.

Nemțenii care vor să lucreze în țara nordică trebuie să vorbească foarte bine limba norvegiană, dar și engleza.

Antrenorul își va închiria propriul apartament. Clubul va ajuta la găsirea unei locuințe corespunzătoare. Perioada contractului va fi între septembrie – octombrie 2015, și mai-iunie 2016. Serviciul se va desfășura zilnic în Oslo, între orele 15 – 21. Doritorii trebuie să trimită CV-urile și scrisorile de intenție în limba engleză, la adresa de e-mail: hilde.vermedal@okklinikken.no. Persoana de contact, Hilde Vermedal, tel: +47 958 29 111. Mai multe informații se pot obține de la numărul de telefon: 0249/411002.

Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 4 octombrie 2015.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.