Actualizare stire- 2: Arsene a ratat la un vot alegerea vicepreședinților CJ. Scandal monstru în Pro România, după votul de astăzi

Actualizare stire- 1: Consilierii judeteni PNL si USR au refuzat sa participe la vot si au parasit sedinta convocata chiar de ei. Majoritatea anuntata de Arsene a reusit sa intrunesca doar 17 voturi din 35, prin urmare, nu a fost intrunit numarul necesar de voturi pentru alegerea celor doi vicepresedinti. Ionel Arsene a declarat in incheierea sedintei, ca va convoca o alta sedinta in perioada urmatoare si a dat asigurari ca noua majoritate va reusi sa-si impuna cei doi vicepresedinti.

Stirea initiala: Lovitura politica de proportii in CJ Neamt, unde urmeaza sa se aleaga cei doi vicepresedinti. Ionel Arsene a anuntat formarea unei majoritati PSD- ALDE- Pro Romania- PMP, lasand in offside pe liberali si USR-isti, a caror alianta cu PMP si Pro Romania, pare ca tocmai s-a destramat.

Majoritatea anuntata de Arsene, i-a propus pentru functiile de vicepresedinti ai CJ Neamt, pe Ion Asaftei (ALDE) si pe Dragos Chitic (PMP). Cele 4 formatiuni politice, ar avea in total 20 de voturi (cu tot cu votul lui Arsene) din 34.

Daca noua majoritate se confirma in CJ Neamt, se schimba lucrurile si in CL Piatra Neamt, unde PNL-USR pierd majoritatea, iar al doilea viceprimar ar  putea fi Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt.

In scurt timp, urmeaza votul consilierilor judeteni. Sedinta de CJ este in desfasurare. Revenim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.