Un comunicat de la Primaria Piatra- Neamt, remis presei cu putin timp in urma, anunta convocarea unei sedinte extroardinare de Consiliu Local, pentru luni, 6 martie 2017.

Sedinta este convocata de consilierii locali PNL. Informatiile noastre din surse oficiale, arata ca singurul proiect de pe ordinea de zi, ”privind împuternicirea consilierilor locali să reprezinte interesele municipiului Piatra Neamț în societățile comerciale la care municipiul Piatra Neamț este asociat sau acționar” se refera strict la schimbarea membrilor AGA a Locativserv, care acum este compusa din doi membri, unul ALDE si celalalt PSD.

Se are in vedere schimbarea AGA, urmand ca noua AGA sa schimbe CA, care in final va schimba pe directorul Janel Iosub, al carui interimat de sase luni a expirat chiar in aceste zile.

Noii membri AGA vor fi alesi in sedinta de CL prin vot secret, iar proiectul are sanse foarte mari sa treaca, cu votul consilierilor PMP si PNL.

Daca noua majoritate, PMP- PNL va trece de acest test, se are in vedere si schimbarea AGA, CA si directorilor de la Publiserv si Salubritas.

       Comunicat de presa Primaria Piatra- Neamt:

Grupul consilierilor locali ai PNL Piatra Neamț convoacă Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț în ședință extraordinară pentru data de 6.03.2017, la ora 10:00, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 1.Hotărâre privind modificarea HCL nr. 190/2016, privind împuternicirea consilierilor locali să reprezinte interesele municipiului Piatra Neamț în societățile comerciale la care municipiul Piatra Neamț este asociat sau acționar.

Nr. 5514 din 01.03.2016

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ