Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ dedică ziua de miercuri, 3 iunie, ideii de vârstă şi asumării acesteia. Astfel, de la ora 11.00, în cadrul Centrului Social „Pietricica” vor fi aniversaţi cei „13 ani de lectură publică la vârsta a treia”, marcându-se astfel, peste timp, momentul în care a fost inaugurat Punctul de lectură şi informare „Constantin Turcu”.

De asemenea, tot de la ora 11.00, la sediul Fundaţiei „Crizantema” de pe Str. Ştefan cel Mare, partener tradiţional al Bibliotecii Judeţene, va avea loc spectacolul „Ultimul dans al libelulei” după Cornel Mihai Ungureanu, oferit de Atelierul de teatru-lectură din cadrul Bibliotecii Judeţene, coordonat de bibliotecarul Dan Iacob.

Loading...

Vârsta copilăriei va oferi, de la ora 13.30, în Sala „Cupola”, prin Festivalul Judeţean de teatru pentru copii „Copiii – florile vieţii” un buchet de inocenţă şi candoare.

Tot viaţa şi vârstele ei, dar din alte perspective, va fi abordată în cadrul colocviului „2005-2015 – Deceniul «Apă pentru viaţă. Educaţie pentru dezvoltare – reducerea şi eradicarea sărăciei»”.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.