Temperatura in acest moment la Piatra Neamt este de 19°C si va scade pe timpul noptii pana la 9°C. Maine sunt asteptate ploi dupa amiaza, insotite de tunete si vant moderat. Temperaturile pentru ziua de maine, 28 aprilie, sunt cuprinse intre maxima de 19°C dupa amiaza si 11°C noaptea.

In Targu Neamt sunt acum 18°C, iar pe timpul noptii mercurul din termometre scade pana la 9°C. Maine, meteorologii anunta pentru targ nemteni ploaie cu posibilitate de tunete, vant moderat si temperaturi cuprinse intre maxima zilei, 19°C, si minima noptii, 11°C.

Loading...

In municipiul Roman, termometrele indica in acest moment 22°C, iar pana la ora 23:00 mercurul scade la 17°C. Pe timpul noptii cerul va fi senin, iar temperatura nu va scade sub 9°C. Maine, 28 aprilie, cerul va fi in general noros iar vantul va sufla moderat. Probabilitatea de precipitatii pe timpul zilei va fi de 20%, iar seara sunt asteptate averse tarziu.

In Bicaz, cele 23°C inregistrate in acest moment scad pe timpul noptii pana la 12°C. Maine, pe bicajeni ii asteapta dupa amiaza vant usor si averse insotite posibil de tunete. Temperatura maxima anuntata pentru orasul Bicaz este 21°C dupa amiaza, iar minima, 9°C pe timpul noptii.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.