Mihai Fifor, ministrul Apararii se afla intr-o vizita de lucru in judetul Neamt. Gazdă îi este Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, alaturi de care ministrul a facut ieri (25 aprilie) o vizita la Garnizoana Piatra-Neamt, apoi a participat la doua manifestari culturale. Astazi (26 aprilie) Fifor si Arsene vor merge la Baltatesti, statiunea fiind in administrarea Ministerului Apararii, unde vor avea loc discutii despre o eventuala trecere a acesteia in administrarea CJ Neamt.

Sunt bucuros să-l am musafir la Neamț pe prietenul meu Mihai Fifor, Ministrul Apărării, alături de care am făcut astăzi o vizită la Garnizoana Piatra-Neamț și am participat împreună la o serie de evenimente organizate de Consiliul Județean Neamț prin instituțiile sale.

Loading...

A fost o plăcere să participăm la concertul de muzică patriotică “ Noi suntem ai României” susținut de Corala Bărbătească Armonia și Orchestra Folclorică Muzica Divertis din Chișinău. Sincerele mele felicitări Centrului pentru Cultură și Artă Carmen Saeculare și Academiei de Muzică Gheorghe Dima pentru acest demers atât de binevenit în anul Centenarului.

Am încheiat ziua la Teatrul Tineretului, la avanpremiera piesei Aventura în regia lui Theodor-Cristian Popescu, o piesă excepțională care va avea premiera sâmbătă la ora 19 și pe care v-o recomand cu tot dragul!”, a declarat Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ