Sevil Shhaideh va efectua maine o vizita de lucru in judetul Neamt, unde se va intalni cu reprezentanti ai primariilor din judet. Shhaideh face aceasta vizita la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Ionel Arsene, si are ca scop identificarea celor mai bune solutii de finanatare si dezvoltare pentru comunitatile locale, arata un comunicat al CJ Neamt:

”Marți, 28 februarie, vicepremierul Romaniei si ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, va efectua o vizită de lucru în județul Neamț, la invitația președintelui Consiliului Județean Ionel Arsene.

Vicepremierul Romaniei Sevil Shhaideh va fi însoțită la această vizită de către ministrul secretar de stat Adrian Gâdea.

Cei doi oficiali vor participa la o întâlnire cu reprezentanții unitaților administrativ-teritoriale din județ cu scopul de a pune în discuție necesitațile comunitaților nemțene și pentru a gasi cele mai bune soluții de finanțare și dezvoltare. Cu această ocazie, va fi amplu dezbatut noul Program Național de Dezvoltare Locala, începand cu anul 2017, instituindu-se cea de-a doua etapă a a cestuia și încadrul caruia se va asigura finantarea in domenii care se refera la realizarea investitiilor publice in infrastructura locala.De asemenea, vor fi analizate investițiile aflate deja în derulare la nivelul județului Neamț și finanțate de către Ministerul Dezvoltarii.

„Dezbaterea de marți este una deosebit de importantă pentru dezvoltarea viitoare a județului Neamț. Vom identifica impreuna nevoile reale ale comunitaților din județ și vom încerca să gasim soluții pentru rezolvarea lor. Mă aștept ca un număr cât mai mare de primari să participe la această întalnire”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ