Marcel Vela, ministrul de Interne a anuntat in aceasta seara ca se suspenda activitatea restaurantelor, barurilor, cafenelelor (inclusiv terasele) si a salilor de jocuri de noroc. Exceptie fac doar restaurantele cu sistem de servire drive-in, room service sau livrare la domiciliu. „Se suspendă activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice, activitate organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei.

Este permisă organizarea de către aceste unităţi economice de profil a activităţilor de comercializare a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu presupun rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestui scop, precum celor de tip drive-in, room service sau livrare la client„, a declarat, marţi seara, Marcel Vela.

O altă prevedere se referă la suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală realizate în spaţii închise„, a mai declarat Marcel Vela.

Acesta a mai adaugat ca Politia Locala va trece in subordinea Politiei Nationale.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.