Actualizare stire- comunicat IPJ Neamt: 

În cazul dispariţiei minorului Roman Sebastian-Ovidiu, de 16 ani, care a plecat de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Neamţ si nu a mai revenit din data de 11 martie a.c., acesta a fost depistat la data de 22 martie a.c., pe raza mun. Piatra Neamţ.

Loading...

Minorul a fost reintegrat în unitatea de învăţământ.

Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că pe timpul cât a fost plecat din internat, minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Stirea initiala:
Poliţia caută un minor 16 de ani, plecat din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Neamţ.

În ziua de 20 martie, poliţiştii din Târgu Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că numitul Roman Sebastian Ovidiu, în vârstă de 16 ani, a plecat la data de 11.03.2018, fără bilet de voie din internatul unde se afla instituţionalizat şi nu s-a mai întors.

Din verificări a rezultat că minorul a mai fost plecat din internat fără acordul personalului supraveghetor şi s-ar afla pe raza municipiului Piatra Neamţ.

La data plecării de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Neamţ, era îmbrăcat cu o geacă albastru închis, pantaloni tip blug de culoare albastră, ghete negre din piele, ciorapi negri.

Semne particulare: prezintă arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi suferă de strabism.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.