Nepastrarea distantei regulamentare in mers a fost cauza unui accident in care patru persoane au fost ranite sambata, la Savinesti, anunta IPJ Neamt:

”În ziua de 11 martie a.c., în jurul orei 14.35, pe DN 15, pe raza localității Săvinești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a 4 persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 28 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15, nu a păstrat o distanță de siguranță față de o autoutilitară care se deplasa pe același sens de mers în fața sa și a intrat în coliziune cu aceasta.

Urmare a producerii accidentului au fost rănite ușor 4 persoane după cum urmează: conducătorul autoturismului și un pasager de pe locul din dreapta față, precum și doi pasageri din autoutilitară. În cauză se efectuează cercetări in vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.”

Tot sambata, un batran in varsta de 72 de ani a fost accidentat la Raucesti:

”În ziua de 11 martie a.c., în jurul orei 12.13, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe DC 6, pe raza comunei Răucești.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 ani din Tg. Neamț conducea o autoutilitara pe DC 6, a surprins și accidentat ușor un pieton de 72 ani din comuna Răucești care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză se efectuează cercetări in vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ