Apar noi informatii in cazul tinerei de 17 ani, decedata in conditii suspecte pe 1 ianuarie 2017, la Gîrcina, judetul Neamt (Stirea intiala aici). Fata a fost inmormantata ieri.

Potrivit Elenei Bulgarea, purtator de cuvant IPJ Neamt, ancheta in acest caz este inca in desfasurare, iar din primele verificari s-a constatat ca ea nu prezenta urme vizibile de violenta: ”Tanara a consumat bauturi alcoolice in cursul noptii, intr-un bar din comuna, apoi a mers la domiciliul unui tanar, iar in jurul orei 5 a inceput sa se simta rau si acuza dureri, fapt pentru care s-a sunat la 112. Medicii de pe ambulanta au constatat decesul. Din primele verificari, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenta. Inca nu  este cunoscuta cauza mortii, ea este in curs de stabilire si au fost prelevate probe pentru analize toxicologice. In cauza a fost deschis dosar penal pentru omor din culpa, asa cum se procedeaza in astfel de cazuri de morti suspecte.

Localul in care fata a consumat bauturi alcoolice este denumit Alcatraz si cel mai probabil, cei care-l administreaza vor trebui sa dea explicatii de ce minorii sunt serviti cu alcool acolo, iar sanctiunile ar putea merge chiar pana la retragerea autorizatiei de functionare, potrivit legii nr. 61/1991, mai ales ca politistii din comuna au in lucru mai multe sesizari si dosare cu privire la violente petrecute in acel loc si la faptul ca se serveste alcool minorilor.

Locul in care a decedat Nadia Frigea in varsta de 17 ani, contrar informatiilor pe care noi le primiseram imediat dupa deces, nu este in fata localului, ci la domiciliul unui tanar major, cu varsta de peste 20 de ani, cu care fata avea o relatie, situat la aproximativ un kilometru de locul in care ea consumase alcool.

Surse din anturajul fetei, ne-au declarat ca tanarul ar fi spus ca dupa ce au plecat de la Alcatraz, spre dimineata, Nadia a devenit extrem de agitata, cu accese de violenta si ar fi aratat unor apropiati chiar si niste semne pe maini, pe care ea i le provocase prin muscare, apoi, a inceput sa se simta tot mai rau, a ramas incostienta, iar el a sunat la 112. La fata locului a ajuns un echipaj Smurd, care a resuscitat-o timp de 55 de minute, dar din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru viata tinerei.

Ea locuia cu el de mai mult timp, potrivit acelorasi surse din anturajul fetei. Nadia provenea dintr-o familie cu probleme si chiar daca mama ei stia de relatia fiicei si de faptul ca o luase pe cai gresite, s-a dovedit neputincioasa in a o ajuta sa revina la normal.

P.S.- din informatii neoficiale, Nadia ar fi ajuns la Alcatraz dupa ce deja mai consumase bauturi alcoolice, posibil intr-un loc sau mai multe din Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ