ACTUALIZARE STIRE- 14.01.2017DEZVĂLUIRI. DE-A ALBA NEAGRA CU ”VIOLUL”. A APĂRUT UN MARTOR CHEIE. ELEVA DE LA BORCA ȘI-A RETRAS PLÂNGEREA

O eleva de 16 ani, a reclamat ca ar fi fost agresata sexual la liceul din Borca, anunta ziarpiatraneamt.ro

Conform informatiilor noastre, eleva a reclamat la postul de politie din Borca, in aceasta dimineata, ca ar fi fost agresata sexual de un coleg, intr-o cladire a liceului din Borca. Deocamdata nu este clar daca cele reclamate s-ar fi petrecut intr-o sala de clasa sau in alta parte a cladirii, nici daca cei doi sunt colegi de clasa. Cert este ca baiatul reclamat are tot 16 ani, este elev al aceleiasi institutii de invatamant si locuieste in Borca.

Fata este tot in clasa a zecea si locuieste in comuna Farcasa, comuna invecinata cu Borca. Surse din localitate afirma ca ea ar avea ceva probleme de ordin psihic, nu foarte grave, si de pe 16 decembrie 2016, pana in urma cu cateva zile, a fost internata la Spitalul Judetean Neamt. Afectiunile pentru care a fost internata nu sunt deocamadata cunoscute.

Aceleasi surse spun ca eleva ar mai fi amenintat vara trecuta niste amici, mai in gluma mai in serios, ca-i poate reclama pentru viol si la un moment dat posta pe profilul ei de facebook, lucruri nu tocmai la locul lor.

Ea a fost preluata de politisti si dusa la Medicina Legala, pentru a se stabili daca agresiunea pe care o reclama a avut loc sau nu. Nu este foarte clar inca, daca intre cei doi elevi s-a consumat un act sexual, a avut loc o hartuire cu caracter sexual, sau a fost doar o reclamatie nefondata.

Cercetarile in acest caz, sunt in curs de desfasurare.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.