O actiune a politiei locale din Piatra-Neamt a scos la iveala oamenii pesterilor, varianta 2018, care traiesc in orasul turistic doar cu numele, devenit intre timp, fantoma. Pozele de mai jos facute de politisti sunt mai mult decat graitoare. Actiunea s-a soldat cu peste 60 de amenzi, insa din pacate, acestea nu folosesc la nimic, fiintele care are arata ca niste personaje desprinse dintr-un film despre Epoca de Piatra ramanand in continuare pe strazile urbei.

Comunicat de presa, Politia Locala:

În vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță civică a locuitorilor Municipiului Piatra-Neamț,  Poliția Locală a organizat  joi, 26.04.2018 o acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei și a altor fapte antisociale.

În cadrul acțiunii au fost constatate și aplicate 67 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.800 lei. Aceste măsuri sunt consecința  încălcării normelor de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice, ale cerșetoriei, ale consumului de alcool pe domeniul public, nerespectarea prevederilor HCL nr.7/2010 privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra-Neamț, precum și încălcări ale prevederilor comerțului stradal.

 

Cu această ocazie, pe lângă sancțiunile contravenționale au fost confiscate din Piața Centrală mai multe bunuri care nu aveau acte de proveniență.

De asemenea  s-a acționat și pe linia prevenirii consumului de alcool de către minori în unitățile de alimentație publică, fiind verificate 65 de baruri și restaurante.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.