Prefectureasa Daniela Soroceanu declara ieri la ceremonia de învestire la care jurnalistii incomozi n-au fost invitati, ca își va indeplini toate obiectivele propuse. Unul dintre ele a fost deja atins, dupa cum am aflat in urma cu scurt timp, pe surse.

Din Cabinetul prefecturesei Soroceanu va face parte si finul acesteia, Razvan Măstăcăneanu. Acesta a fost cununat de Daniela Soroceanu si este angajat al CJ Neamt. Deocamdata nu se stie cu se va ocupa la noul loc de munca unde o va avea șefă pe nașa.

Loading...

Sursele noastre arata ca din Cabinet va face parte si Adrian Nita, fost si posibil actual iubit al county manager-ului Oana Bulai, fost director Publiserv, fost PDL-ist, fost M10, proaspat PSD-ist, purtator de cuvant la organizatia Piatra- Neamt. Cel mai probabil, Adrian Nita va fi purtator de cuvant al prefecturesei dornica de indeplinit obiective. Alte doua nume sunt pe lista celor care vor fi in linia intai a prefecturesei Soroceanu: Alina Zugravu si Mariceza Andrei care a lucrat si pentru prefectul Panaite dar si pentru prefectul Vlad Angheluta.

Daniela Soroceanu mai are in prefectura alte doua rude angajate tot de ea, pe vremea cand era subprefect, in perioada 2012-2013. Este vorba despre Victor Cuciureanu (fin de cununie) si de Irina Mitrofan, nepoata.

Daca prefectureasa Soroceanu mai gaseste niste rude bune de angajat in institutie, poate muta linistita Prefectura la ea acasa.

Ionut CORFU

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.