Acuze grave din partea lui Ilan Laufer, de origine evreiasca, membru PSD Neamt si omul pe care Ionel Arsene l-ar fi vrut ministrul Dezvoltarii. Laufer afirma cu subiect si predicat ca Guvernul Romaniei a fost si este sabotat din exteriorul tarii, iar declaratiile lui pot starni un scandal international de amploare, relateaza dcnews.ro

Laufer nu este la prima afirmatie de acest gen. El a mai inflamat spiritele atunci cand l-a acuzat pe presedintele Iohannis de ”antisemitism” pentru ca a refuzat sa-l numeasca ministru al Dezvoltarii, functie pentru care a fost sustinut de Ionel Arsene, presedinte al CJ Neamt si inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie.

Acum, Laufer are de explicat pe ce s-a bazat cand a spus ca Guvernul Romaniei este sabotat din exteriorul tarii. Si Ionel Arsene ar trebui sa explice de ce sustine un om care tine cu orice pret sa denigreze Romania, avand in vedere ca Ilan Laufer este membru PSD Neamt din vara anului 2017.

Iată mesajul complet al lui Ilan Laufer. 

”Dragi romani, dragi pieteni

România a preluat președinția rotativă a consiliului UE, cu siguranță cel mai important moment în ceea ce privește atât politica externă și internă a României, cât și cea economică, de după aderarea la NATO și UE. Cred că România este foarte bine pregătită și va face o treabă nu bună, ci extraordinară, în ciuda faptului că s-a încercat și se încearcă sabotarea guvernului României atât din țară cât și din străinatate prin toate mijloacele de care dispun și acestea nu sunt puține deloc, este un asalt fără precedent asupra guvernului României și al Președintelui PSD Liviu Dragnea. Nu am văzut ca presa internațională sau politicieni străini (de altfel foarte preocupați de Președintele PSD-ului) să condamne până și modul în care Președintele Iohannis calcă în picioare constituția și legile țării, sau existența protocoalelor secrete care au dus la călcarea în picioare ale drepturilor omului în România și implicit ale cetățenilor români, cetățeni europeni fără drepturile omului garantate în țara lor. În toți acești ani companiile cu capital românesc și oamenii de afaceri din România au devenit ținte și apoi victimele acestui „stat paralel” odios care a făcut posibile toate abuzurile incomensurabile din România.

Revenind la președinția comisiei UE, Guvernul este foarte bine pregătit pentru această responsabilitate și oportunitate!

Oportunitatea este mare din punct de vedere economic, România urmând să aiba un rol esențial în construcția următorului exercițiu financiar multianual și a finalizării procesului pentru Brexit. Avem ocazia să facem un pas mare înainte în ceea ce privește eficiența cu care reușim să atragem fondurile UE, dar și o poziție mai bună pentru negocierile următorului exercițiu financiar. Impactul în economie al acestor acțiuni va fi unul semnificativ.

O prioritate uriașă a României din punct de vedere economic și politic este aderarea la spatiul Schengen.Aderarea României la spațiul Schengen nu mai poate fi amânată. Este pur și simplu o „sancțiune” nejustificată împotriva cetățenilor României și a economiei românești, cu toate că UE consideră că România este pregătită de foarte multă vreme, până acum interesele altor țări membre precum Olanda, Germania și Austria au dus la menținerea României în afara spațiului Schengen!

Aderarea la spațiul Schengen va fi un motor suplimentar pentru economia românească, mai ales pentru capitalul românesc.

O altă prioritate pentru economia românească este finalizarea autostrăzii care leagă Constanța de vestul țării, iar acum avem și legea PPP care va aduce un aport simțitor pentru proiectele de infrastructură mare.

Guvernul României va face o treabă extraordinară în perioada în care deținem președinția rotativă a consiliului UE, asta îi sperie cel mai mult pe cei care atacă neîncetat guvernul României și PSD.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Acest discriminat nativ e de o prostie fara seaman. Prieten cu specimene care si-au petrecut tineretea drept escorte feminine prin Japonia, tanarul a carui numar de neuroni nu-l depaseste pe cel al degetelor, scrie din nou idiotenii care risca sa ne situeze in randul tarilor din lumea a treia. Remarc un singur lucru pozitiv, in toata scremerea pe care nici macar el n-o intelege, in finalul postarii idioate cand remarca faptul ca sunt atacate doar guvernul si PSD. Da, Botezatu al politicii, strainii si criticii in general nu ataca tara, nu ataca romanii. Este atacat doar gasca de hoti care incearca distrugerea tarii, dar care in acest an va zbura de la guvernare. Poti sa te iei de mana cu cealalta consilier de stat, specialista in nimic, si sa plecati unde vedeti cu ochii. Oricum nu valorati nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.