wpid-wp-1435060943345.jpegÎn urma şedinţei de Consiliu Local despre care vă spuneam *aici*, vă informăm că hoţia NU s-a legalizat la Piatra Neamţ (incă)!

Proiectul de hotărâre privind „aprobarea unor Rapoarte de evaluare, stabilirea prețurilor de piață ale unor bunuri imobile aparținând domeniului privat al municipiului Piatra Neamț și vânzarea acestora” a fost declarat RESPINS, deoarece nu a împlinit necesarul de 16 voturi pentru. Consilierii locali ai PLR, PC şi PSD au votat împotriva proiectului.

Loading...

Primarul Dragoş Chitic a subliniat faptul că prin respingerea proiectului, un investitor privat nu va contrui un supermarket vizavi de McDonalds şi de asemenea, mai multe persoane fizice nu pot deţin terenul pe care au construcţii.

Fostul viceprimar Aurelia Simionică a fost cea care „a salvat”  de la înstrăinare către persoane fizice, pentru preţuri modice, suprafeţe de teren situate în centrul municipiului Piatra Neamţ şi nu numai, printr-un amendament. Respectivul amendament, propus de aceasta, a fost respins, iar in consecinţă, proiectul de hotărâre nu a mai fost votat.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.