Patru incendii au avut loc ieri, la Brusturi, Roznov, Negresti si Targu- Neamt. Doua dintre ele au avut drept cauza, cosurile de fum deteriorate sau necuratate, se anunta intr-un comunicat ISU Neamt:

Miercuri, 25.01.2017 la ora 18:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei locuinţe particulare în localitatea Târzia, comuna Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Loading...

Miercuri, 25.01.2017 la ora 19:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat un ofițer și unusprezece subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță EPA din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier și îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrice de încălzire improvizate sau amplasate corespunzător.

Miercuri, 25.01.2017 la ora 21:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Poiana, comuna Negrești. La locul evenimentului s-au deplasat opt subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță EPA din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars aproximativ 2 ml grindă lemn și 1 ml tavan cu scândură și lut. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Miercuri, 25.01.2017 la ora 04:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un atelier de mobilă în localitatea Tîrgu Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat un ofițer și patrusprezece subofiţeri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars 1 mc cherestea, resturi menajere, scule de mână și obiecte de mobilier. Cauza probabilă a incendiului: depozitarea cenușei și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Pompierii au continuat si misiunile de patrulare pentru identificarea persoanelor fara adapost, dar si pe cele de supraveghere a fenomenului de zapor:

 Miercuri, 25.01.2017, în intervalul orar 18:08 – 21:13, echipaje din cadrul sununităților de intervenție au efectuat misiuni de patrulare în municipiile Piatra Neamț, Roman și orașul Tîrgu Neamț pentru identificarea persoanelor fără adăpost, în vederea preluării și transportului către spațiile special amenajate de autoritățile locale.

Miercuri, 25.01.2017, în intervalele orare 09:18 – 10:07 și 15:18 – 15:50, 2 subofițeri cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ