Patru tineri din Savinesti au fost retinuti ieri de politisti. Acestia au furat acumulatori auto de la un camion si motorina de la o macara parcate in curtea unei soceitati comerciale de pe platforma Savinesti, informeaza IPJ Neamt:

In urma investigaţiilor desfăşurate şi a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reuşit identificarea și depistarea a patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Săvinești. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 13/14.03.2018 ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăţi, de pe platforma industrială Săvineşti, iar de la un autocamion au sustras doi acumulatori şi din rezervorul unei automacarale, cantitatea de circa 20 l de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei.

După audierea tinerilor și punerea lor sub învinuire, polițiștii au dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, pentru săvârșirea infracțiunii  de furt calificat.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.