În această dimineață, în intersecţia străzilor Bogdan Dragoş cu Tineretului a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Săbăoani conducea un autoturism pe strada Tineretului, ajuns la intersecţia cu strada Bogdan Dragoş nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu care a intrat în coliziune. Din impact autovehicule au fost proiectate într-o altă autoutilitară care circula regulamentar pe strada Bogdan Dragoş.

Loading...

În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 41 de ani, din Roman, a conducătorului primei autoutilitare și a unei tinere de 25 de ani, din Stănița, pasageră în autoturism. Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de polițiști.

În jurul orei 10.40, tot pe str. Bogdan Dragoş a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Din primele cercetări se pare că în timp ce un romașcan de 33 de ani conducea un autoturism pe str. Bogdan Dragoş, ajuns la intersecţia cu str. Soldat Porojan a surprins şi accidentat un bărbat de 91 de ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu marcaj şi indicator rutier.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ