Sambata dimineață, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au procedat la efectuarea unei percheziţii domiciliare la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, din localitate.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat într-o cameră mai multe țigarete și băuturi alcoolice, iar în altă încăpere au fost găsite 2800 țigarete ambalate în pachete și în cartuse a câte zece pachete fiecare, marfă de proveniență moldovenească.

Loading...

Polițiștii au ridicat bunurile găsite dar și suma de 1210 lei, bani ce ar provin din efectuarea de activitati economice ilicite. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ