Pompierii au salvat ieri o persoana care a cazut in lacul din parcul orasului Roman. Ei au fost anuntati de trecatori prin 112, ca in lac se afla o persoana in pericol de inec, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marți, 24.01.2017, la ora 15:24, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre o persoană căzută în lacul din parcul municipiului Roman. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma intervenției persoana a fost salvată și a fost transportată la Spitalul municipal Roman pentru investigații medicale de specialitate de un echipaj SAJ.

Loading...

In intervalul 20- 24 ianuarie, pompieri nemteni au intervenit si la noua incendii:

 Vineri, 20.01.2017 la ora 11:39, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă în localitatea Ghindăoani, comuna Ghindăoani. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Vineri, 20.01.2017 la ora 14:13, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Poiana Borcii, comuna Borca. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului care au stins incendiul, în cooperare cu SVSU Borca. În urma acestuia au ars: obiecte de mobilier, bunuri casnice și electrocasnice, tâmplărie PVC și s-au deteriorat peretele și tavanul încăperii. Cauza probabilă a incendiului: cablu electric neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Vineri, 20.01.2017 la ora 17:40, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din localitatea Oglinzi, comuna Răucești. La locul evenimentului s-au deplasat șapte subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Vineri, 20.01.2017 la ora 20:29, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din localitatea Ruseni, comuna Borlești. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars: astereala din lemn și învelitoarea din tablă pe cca. 60 mp, deșeuri din hârtie, alte materiale din mase plastice. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Vineri, 20.01.2017 la ora 22:40, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Sâmbătă, 21.01.2017 la ora 06:23, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din Piatra Neamț – anexa Vânători. La locul evenimentului s-au deplasat 13 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neam, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars aproximativ 170 mp acoperiș din astereală cu tablă și branșamentul electric. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Sâmbătă, 21.01.2017 la ora 17:24, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un container de gunoi din Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars circa 25% din pubela de gunoi. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă, 21.01.2017 la ora 17:59, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism din comuna Borlești. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars autoturismul în totalitate. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Marți, 24.01.2017 la ora 20:59, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din localitatea Urecheni. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars aproximativ 1 mp acoperiș din șindrilă. Cauza probabilă a incendiului: acțiune intenționată.

 Nici fenomenul de zapor nu a fost scapat din ochi, fiind in permanenta sub supravegherea pompierilor:

Vineri, 20.01.2017, în intervalele orare 09:20 – 09:40 și 16:17 – 13:35, 1 subofițer cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița, în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Sâmbătă, 21.01.2017, în intervalele orare 09:00 – 10:05 și 15:00 – 15:53, 1 subofițer cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Marți, 24.01.2017, în intervalele orare 09:15 – 09:50 și 15:15 – 15:45, 1 subofițer cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

 Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ