O persoana a fost gasita decedata ieri, intr-un apartament din Roman, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marți, 10.01.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre faptul că o persoană nu mai raspunde la usa unui apartament din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au deblocat ușa apartamentului unde au gasit o persoană decedată.

Loading...

Tot ieri, pompierii au intervenit pentru salvarea unei lebede, prinsa intr-un carlig de pescuit:

Marți, 10.01.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre o lebădă rănită pe luciul apei dintr-un iaz din satul Bălănești, comuna Bîrgăuani. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de scafandri și 1 barcă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. Ajunși la locul intervenției, pompierii au procedat la prinderea lebedei și la scoaterea unui cârlig de pescuit prins în ciocul păsării.

Pompierii au mai executat misiuni de patrulare pentru identificarea peroanelor fara adapost, expuse frigului, o misiune de transport apa menajera si o alta misiune pentru supravegherea fenomenului de zapor de pe cursul raului Bistrita:

Marți, 10.01.2017, în intervalele orare 19:00-21:00, echipaje din cadrul subunităților de intervenție au efectuat misiuni de patrulare în municipiile Piatra Neamț, Roman și orașul Tîrgu Neamț pentru identificarea persoanelor fără adăpost în vederea preluării și trasnportului către spațiile special amenajate de autoritățile locale.

Marți, 10.01.2017 ora 12:01, 2 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, au executat o misiune de transport apă menajeră la Liceul Ion Ionescu de la Brad din com. Horia, solicitare cauzată de înghețarea rețelei de alimentare cu apă a obiectivului.

Marți, 10.01.2017, în intervalele orare 08.58 – 09.45 și 14.58 – 15.40, 1 subofițer cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ