Peste 80 de patrule de politisti alaturi de alte structuri din MAI au actionat in judetul Neamt la sfarsitul saptamanii trecute. Au fost constatate numeroase contraventii dar si infractiuni si s-a intervenit la zeci de sesizari prin 112, informeaza IPJ Neamt:

”Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 200 de poliţişti au acționat sambata si duminica (6/7 ianuarie 2018) în tot județul, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Loading...

Au fost organizate peste 87 de patrule. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 60 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităților, au fost constatate 17 infracţiuni, fiind prinsă o persoană care se sustrăgea urmăririi penale. Totodată, față de 2 persoane au fost dispuse măsuri preventive, în urma documentării activității infracționale.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 82.000 de lei. În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 6 permise de conducere( 5 pentru viteză și 1 pentru alcool) și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. este multa minciuna in acest comunicat .
  in perioada sarbatorilor de iarna si in zilele acestea , desi in zona obor – violetei – kaufland este locul de adunare al interlopilor si delicventilor din zona , nici un politist sau jandarm nu a calcat pe acolo , lasand liber distributiei de droguri , scandalurilor si distrugerilor care s-au petrecut in perioada mentionata .
  locul „la bancuta ” , frecventat de „baietii de cartier ” si rromi din zona a fost aprig disputat , la concurenta cu cei din imobil . s-a lasat cu batai , geamuri sparte , etc .
  dimineata , pe racoare , pe la 03. 00 – 04.00 si seara , dupa lasarea intunericului , nici un inteligent in uniforma prin zona ( nu ma refer la cei din gasca , care vin in „interes” personal ) ?
  scuzati-ma ca va perturb traficul de droguri , reglarile de conturi si afacerile din zona , domnilor din politie si politruci locali ( purtatori de pantofi la prima generatie ) .
  incurajarea traficului de droguri in randul adolescentilor intra in atributiile primariei sau politiei , domnule prefect ? vedeti ce sesizez nesimtitilor din cele doua institutii si ce-mi raspund ei ! nu trebuie sa va descriu eu cum se comporta o gasca de tineri dupa ce consuma droguri sau alcool ? pentru cei minori , nu ar trebui ca scoala , familia , autoritatile … sa le doara undeva , macar putin , nesimtitilor ?
  pe langa rromi si ” sicilienii din obor ” – cum isi zic , au mai aparut si cei de liceul sportiv ( fabrica de interlopi locali ) . mare lucru , peste cativa ani ii vedem politisti si jandarmi , ca predecesorii lor !
  sunt curios , cam cate echipaje de politie , politie locala , sau jandarmerie figureaza ca au trecut prin zona ? imbecilii care nu inteleg cum se face traficul de droguri ( sau care sustin ca nu este treaba politiei combaterea traficului de droguri ) sa mearga acasa sa se apuce de agricultura ( nu de plantat canepa indiana , Doamne fereste ! ) .

LĂSAȚI UN MESAJ