Primaria Piatra- Neamt in parteneriat cu comunele vecine si cu AJOFM, cheama asistatii social apti de munca (persoanele care incaseaza venit minim garantat) la Bursa Locurilor de Munca, in data de 15 februarie 2019. Cine nu se prezinta, poate sa-si ia adio de la bani, asa cum prevede legea, se arata intr-un comunicat al Primariei Piatra- Neamt.

Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

În cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria Municipiului Piatra-Neamț, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț și primăriile din localitățile limitrofe, va fi organizat la Piatra-Neamț, in data de 15 februarie, orele 9-12 la sediul Centrului de Formare Profesionala din Piața Mihail Kogalniceanu, nr. M3, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU PERSOANELE DEFAVORIZATE (persoane beneficiare de venit minim garantat, persoane de etnie roma, etc.)

Înștiințam persoanele care fac parte din categoriile menționate anterior că, în caz de neprezentare vor fi aplicate prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, art.15, alin. 7 „ Refuzul unui loc de muncă oferit sau refuzul de a participa la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională oferite de agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă atrage încetarea dreptului la ajutorul social”.

Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștință tuturor persoanelor  beneficiare de venit minim garantat, apte de munca, faptul că au obligația de a participa la acesta măsura activa de stimulare a ocupării locurilor de munca.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.