Locuitorii de pe strada Humariei din cartierul Sarata din Piatra- Neamt, au motive sa rasufle usurati.

Vecinul lor, Ungureanu Vasile care pusese la cale un adevarat atentat terorist,(Vezi detalii AICI si AICI) cu butelii cu gaz si cu aproximativ o suta de litri de benzina, ramane in continuare internat la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean Neamt si nu are cum sa fie externat decat cu incuviintarea instantei.

Loading...

El a fost internat in urma unei hotarari judecatoresti, ca masura de siguranta, decizie venita la propunerea procurorilor de la Parchetul Judetean Neamt.

Barbatul se afla sub tratament psihiatric si va sta internat pe toata perioada desfasurarii cercetarii penale, apoi, tot cu o hotarare judecatoreasca la propunerea procurorilor, poate fi arestat preventiv, daca medicii considera ca suspectul nu este recuperat in totalitate din punct de vedere medical”, a declarat pentru tvmneamt.ro, George Darie- purtator de cuvant la Parchetul Neamt

El este cercetat pentru tentativa la distrugere si risca intre 1,5 si 3,5 ani de inchisoare.

Iata motivarea instantei, pe scurt: ”În baza art.248 Cod procedură penală admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ. Dispune internarea provizorie a intimatului Ungureanu Vasile.În baza art.248 alin.9 teza a II-a Cod procedură penală dispune efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice faţă de intimat de către Serviciul de Medicină Legală Neamţ, iar în acest scop dispune internarea de îndată a intimatului Ungureanu Vasile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ în vederea efectuării expertizei.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. MULTUMIM D LE IONUT CORFU DE INFORMATIILE DE CARE AVEAM MARE NEVOIE ….. SA SE POATA LOCUI IN SIGURANTA A CETATENILOR !!!! MULTUMIM PENTRU PROFESIALISMUL DE CARE ATI DAT DOVADA .TINE TI O TOT ASA !

LĂSAȚI UN MESAJ