Un pieton a fost ranit marti la Borca in timp ce se deplasa pe partea carosabila. Un sofer care mergea in aceeasi directie, l-a acrosat cu oglinda retrovizoare laterala, ranindu-l. Ulterior, s-a constatat ca pietonul avea o alcoolemie mult peste pragul comei alcoolice, informeaza IPJ Neamt:

”La data de 20 februarie, un bărbat din Borca a condus un autoturism pe DN 17 B din direcția Broșteni spre Poiana Largului și a accidentat un pieton.

Loading...

Șoferul, de 51 de ani, a acroșat cu oglinda laterală dreapta un bărbat, din Borca, care circula pe partea carosabilă în aceiași direcție.

În urma incidentului, pietonului în vârstă de 41 de ani, i-au fost acordate îngrijiri medicale, acesta refuzând transportul la spital.

Pietonul a fost testat alcoolscop, stabilindu-se că avea o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.”

Si la Bicaz a avut loc un accident cu victima, in aceeasi zi. Un sofer neatent a lovit din spate o autoutilitara, ranindu-l pe soferul acesteia:

”Un bărbat de 41 ani, din Iași, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și o remorcă, pe strada Capșa, din direcția Bicaz-Piatra Neamț.

Acesta, ar fi avut alte preocupări în timpul mersului și nu a observat o autoutilitară care circula în fața sa, a cărui conducător auto oprise lângă axul drumului și semnalizase intenția schimbării direcției de mers către stânga, moment în care a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului autoutilitarei, un bărbat de 39 ani din Bicaz, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ