Pietrenii incep sa multumeasca Publiserv pentru gopile aparute dupa reparatiile de la sfarsitul anul trecut, care dupa cum se poate vedea in tot orasul au tinut doar cateva luni. Aproape ca nu exista in Piatra- Nemt gura de canal reparata (daca se poate numi reparatie) de Publiserv care acum sa nu se fi transformat in crater.

Un pietrean a masurat una dintre ele pe str. Darmanesti, multumeste Publiserv si directorului Ciobanu pentru calitatea reparatiei si recomanda sa fie mutata in strand pe post de jacuzzi.

Loading...

Mulțumim Publiserv si domnului Valentin Ciobanu pentru noua piscină, vă rugăm să o mutați de pe Strada Dărmanești in Ștrandul Municipal unde îi este locul, ne vom bucura împreuna de noul jacuzzi! 90x75x13cm (suprafață utila)

Ca de fiecare data cand este criticata compania care inghite peste 3 milioane de euro pe an, ne asteptam si acum sa vedem niste puncte de vedere in presa care are contract (sau protocol cum se spune mai nou) cu Publiserv in care evidentele vor fi negate si cei care-si rup amortizoarele prin gropi vor fi contrazisi cu abnegatie pe motiv ca habar nu au cat se munceste la Publiserv.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ