Nu stim unde a fost plecat pana acum PMP Neamt, dar presupunem ca nu a fost prin judet, altfel nu se explica de ce s-a trezit abia astazi ca vrea dezbatere publica pe bugetul judetului, cu o zi inainte de sedinta de maine de Consiliu Judetean. Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa semnat de Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt. Cum timp pana maine nu prea mai este pentru dezbatere publica, intelegem ca PMP care are doi consilieri judeteni se alatura PNL si cel mai probabil nu vor vota bugetul, iar daca de la PSD vor lipsi din nou doi consilieri, este foarte posibil ca bugetul judetului sa mai stea pe loc o vreme, timp in care in care teritoriu vor fi blocate plati.

PMP invita la dezbatere publica pe responsabilii UAT- urilor, ONG-uri, cetăţenii si reprezentanţii mass-media, fara sa precizeze unde si cand, dar se poate banui ca la sedinta de maine de CJ, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie organizata pe stadion pentru a incapea toti cei invitati. Ce i-a oprit pana astazi pe cei de la PMP sa dezbata public bugetul, numai ei pot sti, dar in mod sigur acest lucru este imposibil de realizat cu 20 de ore inainte de sedinta. Exista si varianta ca acest comunicat sa fi fost facut in urma cu mai multe zile dar uitat pe undeva prin sediu si regasit astazi, dovedind ca la PMP Neamt comunicarea este la nivel de porumbei voiajori.

Comunicat de presa, PMP Neamt:

Grupul aleşilor locali din PMP Neamţ format din: consilieri judeţeni, consilieri locali, primari, viceprimari, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, împreuna cu membrii birourilor locale propune analiza bugetului judeţului Neamţ in DEZBATERE PUBLICA.

Sunt invitaţi să participe responsabilii UAT- urilor din judeţ, ONG-uri, cetăţenii  judeţului, reprezentanţii mass-media dar şi cei responsabili de punerea în aplicare a acestuia.

Dezbaterea publică a bugetului judeţului Neamţ, argumentată pe baza nevoilor reale  ale populaţiei, reprezintă o necesitate. Partidul Mişcarea Populară Neamţ va face toate demersurile necesare  pentru ca acestă dezbatere să fie constructivă. (Bogdan Gavrilescu- presedinte PMP Neamt)

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.